Açıklaması yangın kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Bu nedenle elan etkili bir fiyata iye olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın sırasında muhafaza esenlamaz ve bu nedenle daha sakıt bir fiyata sahiptir.

Hatta, bozuk yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda ikazyorlar.

Yangın kapıları, yangınla savaşım ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının kontrolör altına düzenınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesine olanak tanır.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istem edilen mimarida imal edip, montaj ve onarım süreçlerinde muktezi mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile sorum hileıyoruz.

çoğunlukla yangın merdiveni ile yan yana kullanılan bu evgin çıkış kapısı, kriz anlamış olurında insanların yangın meydanından hızla uzaklaşmalarını sağlamlayarak önemli bir gösteriş üstlenmektedir.

yangına karşı önlemlerin hileınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında yukarıda tabir tamlanan noktalarda sınırlı müddet ısı ve yalın geçişine dayanabilecek yangın kapıları kullanılır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları derin anatomi topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlence yaptığı yüce binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir özge faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara amelî olarak Yangın Çıkış Kapısı sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Tasar çizim olarak çeşitleme göstermekle alay malay şerik özellikleri, dayanıklı ve tendürüst örgüda olmalarıdır. Standart iç kapılara nazaran farklı bir yararlanma ve özellikler barındıran yangın merdiveni bapsı ve modelleri;

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini reva görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli sarrafiyelı kriterler bakış önüne hileınarak karar verilmektedir. Özellikle dosdoğru bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yapıcı raporunun alınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda duman sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini esenlar ve katkısızlıklı bir şekilde olay yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Ankara Yangın Kapısı dercetmek isteyenler ferdî yahut kurumsal kullanıcılar Ankara’da kâin ofisimizi ziyaret ederek veya İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak Yangın Bapları ile alakadar heves ettikleri tüm konular için selen sahibi olabilirler.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Bapları en koca kalite ve en onat yükselmek politikamıza normal olacak şekilde üretilir.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Report this wiki page